Over Je Woning Zelf Verkopen

Je huis verkopen zonder makelaar tegen minimale verkoopkosten. Voor wie? Wij helpen actieve moderne mensen die er van houden om zichzelf te ontwikkelen en grote bedragen te besparen om te besteden aan leuke dingen. Je kunt heel goed je woning zelf verkopen als je weet waar je op moet letten!

Waarom?

Zowel het makelaarvak kennende en als kritische consument gebruik gemaakt hebbende van makelaars weet ik als geen ander dat niet alle makelaars even goed werk leveren voor hun vergoeding.  Deze vergoeding is altijd een substantieel bedrag. Dit substantiële bedrag was ik kwijt en ik was niet blij en niet tevreden.  Ik moest m’n zuur verdiende geld aan een ander geven die er weinig tot niets voor heeft gedaan.

De verkoop had sneller en beter gekund. Met andere woorden:  I´ve been there, and didn´t like it!

Jij hoeft dit niet mee te maken!

www.jewoningZELFverkopen.nl heeft als doel om jou tools in handen te geven om succesvol je eigen woning te verkopen zonder makelaar.  Op een nettere, snellere en goedkopere manier.

Je krijgt van ons een “makelaaropleiding”, zonder poespas, alle noodzakelijke kennis, kort en praktijkgericht.

  • Jij kent je eigen woning als geen ander,
  • je bent gemotiveerd om de voor jou beste verkoop te doen slagen,
  • je hebt alles in eigen hand en kunt snel schakelen,

Als jij het niet kan waarom zou de makelaar het dan wel kunnen?

Uit ervaring weet ik dat het niet moeilijk is om op een leuke, eenvoudige en eerlijk manier je woning te verkopen. De universele theoretische makelaarkennis is samen met praktijkkennis in 1 boek samengebracht. Onze blog biedt tips en trucs en een platform om je ervaring te delen.

Visie:

De tijd van de oude makelaardij is voorbij.

“Je woning  ZELF verkopen” gelooft dat een ieder ZELF z’n woning kan verkopen. Wij voorzien Nederland van de juiste informatie en wijst je de juiste weg. Een Nederland zonder makelaarskosten is haalbaar.

Veel plezier met de verkoop van je woning!

Het team van “Je woning ZELF verkopen”.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.