Wil je een date? Koop een huis!

Grappig nieuws uit Amerika,

Uit een onderzoek onder 1000 singles blijk dat meer dan een derde van de vrouwen en 18% van de mannen liever een date hebben met iemand die een huiseigenaar is.

Slechts 2% van de vrouwen zei dat ze voorkeur hadden om een man te daten die huurt, van de mannen zei  3% deze voorkeur te hebben

Zowel mannen als vrouwen hebben de voorkeur voor dates zonder huisgenoten; 62% van response op de vragenlijst gaf aan het liefst te willen daten met singles die alleen wonen.

Er is slecht nieuws voor jongvolwassenen en afgestudeerden die terug zijn gegaan naar het ouderlijk huis. Het wordt moeilijk om aan de man of vrouw te komen!  Minder dan 5% van alle ondervraagde singles gaf aan te willen daten met  iemand die nog in bij zn ouders woont. Een absolute “dealbreaker” aldus de onderzoekers.

Wat het wel goed doet als je een date wil hebben is een “master bath” dus een groot bad of een walk-in closet. Ook houten vloeren en een “home theater” deden het goed op de lijst. Snel een grote plasma halen dus!

Een goede tip voor de kopers van je woning!

Op zoek naar de ware?  Koop dit liefdesnestje!

Succes met de verkoop van je woning

Het team van “je woning ZELF verkopen”

Vertel hieronder bij “Comment” wat je uit de tips hebt gehaald, de inzichten die je had en wellicht de resultaten die je hebt geboekt! Bij voorbaat dank.

P.S. Vergeet ook niet je feedback te geven of een testimonial te plaatsen!

 

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.