Zelf Huis Verkopen

Wat komt er kijken bij het verkopen van je huis? Zelf huis verkopen in het kort:

Allereerst het voorwerk, je moet alle benodigde documenten verzamelen. Denk hierbij o.a. aan:

  • kadastrale kaart
  • het kadastraal uittreksel
  • akte van levering
  • bouwtekeningen
  • EPA
  • Enz, enz

Daarna bepaal je de vraagprijs? Hoe dat moet staat uitgebreid in het ebook beschreven. Daarna denk je na over de presentatie van je woning. Je gaat de woning verkoop klaar maken! Hier komen de 5 basisprincipes aan bod: Licht, rust, schoon, heel en ruimte!

Alles goed, word dan martketing goeroe! Heel belangrijk, de marketing van je huis; de verkoopbrochure, social media enz enz.

Bezichtiging; wat zijn de do’s en don’t? Zorg dat je de koper binnen haald.

Teken de koopovereenkomst en ga na de notaris!

Het boek
Het boek bevat vele pagina’s bomvol waardevolle informatie gebaseerd op mijn kennis en ervaringen. Daarnaast ontvang je diverse handige documenten en overeenkomsten die je kunt gebruiken.

Het Boek “Je woning zelf verkopen” laat je op duidelijke en eenvoudige wijze zien hoe je zelf je woning kunt verkopen. Duidelijke stappen en geen poespas. Alles zelf in de hand, als je de adviezen ter harte neemt zul je zeker goed resultaat bereiken. Je komt beter beslagen ten ijs dan menig verkoper die de traditionele makelaar in de arm heeft genomen. Je leert erg veel en bespaart bovendien al snel duizenden euro’s.
zelf huis verkopenNiet slecht voor een paar uurtjes werk, wetende dat je het meeste van de werkzaamheden die ik je in dit boek aanreik toch ook moet doen als je een makelaar inhuurt.

Het uitgangspunt van dit boek is een grondgebonden woning, m.a.w. een eigen woning op een perceel grond. Indien je een appartement bewoont vind je achterin een verdiepingsslag met de bijzonderheden die voor een appartement gelden.

Het boek is eenvoudig opgebouwd volgens de stappen die je moet zetten om tot een succesvolle verkoop van je woning te komen.

Eerst bespreken we welke stukken je nodig hebt, waar je ze kunt vinden en wat ze betekenen. Vervolgens komen we tot de waardebepaling en de vraagprijsvaststelling.
We bespreken wat je moet doen om je woning te prepareren voor een succesvolle verkoop. Een goed ogende woning is van belang voor de presentatie van je woning, in de verkoopbrochure en op het internet.

In het marketinggedeelte bespreken we wat er in je brochure moet komen, hoe je de woning het beste kunt presenteren en waar.

Tenslotte krijg je waardevolle informatie en tips over het verkoopproces en de onderhandeling. Als alles is gelukt ga je naar de notaris en in dit boek krijg je te horen wat je daar moet en hoe dat in z’n werk gaat.

Succes met de verkoop van je woning! Maak je geen zorgen en geniet van het proces!

Ga hier naar het ebook “Je woning zelf verkopen”

Ga hier naar handige verkoop tools

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.